[Home Page] Diabc DVN Download

Dit programma is geheel gratis. Het enige, dat ik er voor wil hebben, is, dat u iets over u zelf, uw gezondheid en hobbies in mijn gastenboek schrijft.

Dit kunt u doen door op mijn website te dubbelklikken op Sign My Guestbook. Vul dan uw naam in bij Name, uw emailadres bij Email, uw woonplaats bij Location, hoe u op mijn site gekomen bent bij Reffered by (waarschijnlijk Diabetes Vereniging Nederland), iets over uzelf in het Nederlands bij Comments en als u wilt dat ik alleen het kan lezen, moet u even klikken op Private. Klik dan op Send en klaar is Kees.

Je kunt het programma downloaden vanaf mijn website door te klikken op : Diabc van de DVN (links onderaan het scherm) en vervolgens een van de links dubbelklikken. Hierna wordt het programma op je computer gezet en kun je het uitpakken met Winzip. Als je het uitgepakt hebt, kun je dubbelklikken op setup.exe en wordt het programma geinstalleerd. Hierna moet je het opstarten. Op het eerste scherm kun je al kiezen voor de Nederlandse taal door bij "Language" op het pijltje in de rechter box te klikken en dan "Dutch" te kiezen. Je krijgt dan van het programma een serienummer (serialnr). Dat moet je naar mij toe mailen met de volledige naam (voor- en achternaam!) van degene, die het programma gaat gebruiken, dan krijg je daarna van mij een activeringscode toegestuurd.
Die naam komt trouwens op alle overzichten, die je eventueel mee kunt nemen naar het ziekenhuis.


Voorbeelden nieuwe functies aangaande pompgegevens m.b.v. de Smartpix.

Klik hier voor een beknopte Nederlandstalige homepage


Download pagina voor programma Grafiek versie 01-05-2007